Portland Trax Festival Event Fotografie

Throwback naar Trax Festival 2021 Roeselare. Het was ondertussen de 10de editie voor het festival. Ook in 2022 was ik van de partij.

Voor deze editie hadden ze speciaal éénmalig een tweedaagse ervan gemaakt. En wat voor één! Samen met “Tuin Der Lusten” hadden ze de vrijdag tal van bekende “locals” te gast zoals de Ertebrekers, De Dolfijntjes en local hero Jazzavan.

De zaterdag mocht zeker niet onderdoen, een mooie waaier van verschillende genres en artiesten stonden op de lijst. We konden genieten van de muziek van “The Waltz”, “Spoil Engine”, “Mooneye” en “Portland”. Dit keer konden we meezingen en dansen op de funky tunes van “Goldband” (NL). Als hoogtepunt van de avond stond het plein volledig dicht met niemand anders dan Bart Peeters en De ideale mannen. Afsluiten deden we in stijl met Discobar Galaxie onder de luifel. Ambiance was niet te ontbreken!

Trax Festival 2021 in Roeselare was een jubileum editie en dat viel zeker op, een krachtige line-up, prachtige bezoekers en een warme sfeer! Daar draait het vooral om bij Trax Festival!

Het is altijd een beetje zoals thuiskomen op Trax Festival. Het is een organisatie die zich voor de volle 110% geeft en ervoor zorgt dat de bezoekers extra in de watten worden gelegd. Zowel op muzikaal vlak als op de hele festival belevenis.

Bekijk zeker de beelden van de vorige edities (2018 & 2019). Ben je zelf ook organisator van een evenement of festival? Nog op zoek naar iemand om dit allemaal op beeld te brengen? Dan ben ik misschien de persoon voor jullie. Neem gerust contact op met mij en wie weet zien we elkaar binnenkort.