Burgemeester Stad Roeselare Event Fotograaf

Op donderdag 12 januari was het Nieuwjaar #VANRSL in de fabriekspand te Roeselare. In samenwerking met 4 verschillende organisaties.
Twice Entertainment nam de gehele organisatie op zich. Er waren namelijk 4 experience boxes. Elke box werd door 1 van de 4 partners in de handen genomen. Per box was er dan ook nog eens een hapje en drankje van lokale zaken. Onder het motto dat lokale handelaars elkaar steunen.

De 4 boxen werden onderverdeeld over volgende organisaties:
– BNI Rodenbach
– Unizo Roeselare
– Knack Volley Roeselare
– Stad Roeselare

Elke organisatie had wel een mooie boodschap om over te brengen. Sommige kwamen zelfs met interessant nieuws. (Neem zeker een kijkje op de website van Knack Volley Roeselare)

Nadien was er een zeer uitgebreid netwerkmoment. Er waren dus verschillende cateraars, knappe partijen en prachtige ondernemers te gast.
Persoonlijk was het voor mij een eerste keer NIEUWJAAR #VANRSL maar hopelijk geen laatste keer.

Ik ben er zeker van dat de vele bezoekers er een fantastische avond aan hebben overgehouden. En ik ben er nog meer van overtuigd dat ze zeker een volgende editie van NIEUWJAAR #VANRSL zullen bijwonen.

Geniet alvast van onderstaande beelden, misschien spot je jezelf wel terug op een van de foto’s. Wie weet zien we elkaar op een nieuwe editie!

Organiseer jij ook binnenkort een event of een andere gelegenheid? En nog op zoek naar iemand om dit allemaal op beeld te brengen? Dan ben ik misschien de persoon voor jullie. Neem gerust contact op met mij en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Bekijk ook zeker mijn andere sociale media kanalen zoals Facebook of Instagram.
Grt, Lévy!