Trax Festival 2018 Roeselare Entree

Trax Festival 2018 Roeselare is een jaarlijks gratis festival georganiseerd door een groep vrijwilligers. Dit gaat door op de Trax site.

Voor mij was dit een eerste editie maar ondertussen bestaat het festival al meer dan 10 jaar. Het is uitgebloeid tot volwaardig festival die steeds wat meer groeit. Ik had mij spontaan aangemeld als vrijwilliger samen met mijn partner. Terwijl mijn partner de bezoekers begroet wandel ik rond op de site als fotograaf. Events fotograferen doe ik al een tijdje maar dit is natuurlijk op een hoger niveau dan een lokale fuif. Met de ervaring van de fuiven kon ik een deel hiervan toepassen. Op festivals gaat het er nog altijd anders aan toe, er komt veel meer bij kijken. Er zijn verschillende podiums, verschillende acts/artiesten, het publiek is compleet anders, enzovoort.

Maar met een goeie voorbereiding ging ik van start op het Trax Festival. De sfeer opsnuiven en de amuserende mensen fotograferen. De verschillende artiesten vastleggen en de globale aanwezigheid op de gevoelige plaat zetten.

Trax Festival in Roeselare opende nieuwe deuren voor mij, ondertussen ben ik ook huisfotograaf voor hun geworden. Een compliment die ik als fotograaf met trots meedraag.

Ondertussen zijn er verschillende edities in gefotografeerd door Lévy Deknock Photography. De edities zijn hier terug te vinden: 2019, 2021 en 2022. Via de Facebookpagina van Trax Festival Roeselare zijn de volledige reportages terug te vinden.

Nog op zoek naar een eventfotograaf? Contacteren kan via het contactformulier of via de andere kanalen die er terug te vinden zijn.
Misschien ben ik wel jouw fotograaf op het volgende feestje! Tot binnenkort.