Willy Naessens Group 60 Jaar

De Willy Naessens Group bestaat 60 jaar, een diamanten jubileum met andere woorden. Het ideale moment voor een uitgebreid feest.
Wanneer de naam Willy valt in België denkt iedereen direct aan Naessens, Willy Naessens. Logisch ook, waar je ook kijkt langs de wegen in België en ver daar buiten zie je wel een bord staan met hun slogan “Nog een werf – Willy Naessens”. Eenvoudig maar toch héél opvallend. Meer hoeft dit niet te zijn, als het werkt dan werkt het gewoon.

Begin mei ’23 had de Willy Naessens Group een reeks van evenementen georganiseerd over 3 dagen voor hun genodigden. Zelf kreeg ik de kans om als eventfotograaf aanwezig te zijn tijdens het feest met het personeel. Een belangrijk onderdeel van een goed bedrijf als je het mij vraagt.

Er stonden verschillende gebeurtenissen op de planning door de dag heen. De bezoekers werden hartelijk ontvangen in het hoofdgebouw van de Willy Naessens Group. Daar begon hun avontuur, een terugblik op het verleden en een kijk op de toekomst. De mensen kregen de kans om de verschillende bureau’s te bezichtigen. Daarna konden ze samen “met Willy & Marie-Jeanne op de foto”. Maar daar stopte het niet, er reden verschillende koetsen rond die het volk van de ene plaats naar de andere bracht. De volgende stop was hun gloednieuwe aluminium schrijnwerkerij. Modern, vernieuwend en duurzaam. Als laatste activiteit kregen de bezoekers de kans om een vlucht door de verschillende bedrijven te nemen.

Na deze korte maar krachtige vlucht werden ze een stapje dichter bij de feestzaal gebracht. Maar er was eerst nog een tussenstop in de Stoeterij van Willy Naessens. Daar stonden er nog een paar verassingen op hun te wachten. Nadien werden ze ontvangen voor de receptie en paardenshow’s.

Uiteindelijk werden de gasten doorgestuurd in de feestzaal. Daar werd het feest op gang getrokken. Er was een walking dinner concept, mensen doen praten met elkaar, connecties leggen onder de collega’s, één groot familie gebeuren. Dat was het doel en deze was zeker geslaagd. De Willy Naessens Group heeft hun 60 jaar goed afgesloten die avond. Het programma werd gepresenteerd door Luc Appermont. Verschillende bekende zangers waren aanwezig, een magnifieke goochelshow en een daverende afterparty met Viktor & Kobe.

De Willy Naessens Group heeft kennis op verschillende gebieden, een feestje bouwen hoort er zeker en vast bij. De sfeerbeelden hierboven spreken voor zich.
Organiseren jullie binnenkort ook een event, groot of klein? Wensen jullie de perfecte sfeerbeelden? Neem gerust contact op, wie weet ben ik jullie eventfotograaf.