Rosetto à Céline

Rosetto à Céline had op 1 april een mijlpaal te vieren, Céline is namelijk al één jaar actief op haar nieuwe locatie. Haar nieuwe locatie is terug te vinden nabij Roeselare.

Redenen genoeg dus om een opendeurdag te houden met verschillende workshops, infosessies en een fotowall. Een ideaal moment dus om beroep te doen op een event fotograaf.

Tijdens de voormiddag waren er 2 demo’s te zien rond nagels. Zowel bij Amber als Céline konden de bezoekers deze demo’s meevolgen. Daarna was het mogelijk om een uitgebreide maquillage te bekijken. Tijdens de maquillage gaf Céline de nodige informatie en tips mee. Veel bezoekers hadden veel bijgeleerd. Een geslaagde workshop met andere woorden.

Tussendoor konden de aanwezigen aan de fotowall foto’s maken. Zo had zowel Céline als de bezoeker een leuke en klein aandenken van deze opendeurdag.

In de namiddag stond er nog één workshop op de planning, namelijk eentje over spraytan. Ook deze dienst is mogelijk bij Rosetto à Céline. Als aanwezige heb ik er nuttig gebruik van gemaakt om zelf ook wat vragen te stellen. Alle mogelijke clichés rond spraytan waren voor mij wel doorbroken. Zelf had ik geen flauw benul hoe ver dit al geëvalueerd is. De klassieke oranje kleuren zijn al zeker niet meer van toepassing. Het geeft de klanten eerder een “eerlijke” zon getinte look.

Kortom, vele leuke en interessante workshops met heel wat extra informatie. Veel bijgeleerd, zowel als fotograaf, als bezoeker.

Het was een geslaagde opendeurdag met veel spontaniteit en gezellige sfeerfoto’s. Geniet maar eventjes mee hieronder.

Interesse gekregen om eens langs te gaan bij Céline haar instituut? Dat kan! Meer info is terug te vinden op haar website.

Binnenkort ook een opendeurdag of in nood van mijn andere diensten die ik aanbied als fotograaf? Neem dan gerust contact op met mij. Wie weet zien we elkaar binnenkort.