Aangename kennismaking

Een eerste kennismaking is altijd een belangrijke. Zo breken we het ijs en verloopt de toekomstige samenwerking een stuk vlotter. Ik ben Lévy een 31-jarige gepassioneerd fotograaf te Roeselare, midden in ons mooie West-Vlaanderen.

Sinds ik het mij kan herinneren liep ik wel altijd met een camera in de hand. Onze huisdieren waren vaak de modellen van dienst. Tijdens mijn opleiding fotografie waren ook vrienden en familie Chinese vrijwilliger om voor de lens te staan. Het is ook dankzij hun dat ik de opleiding fotografie heb gestudeerd.

Ik specialiseer mij vooral op bedrijven, events, huwelijken. Deze probeer ik dan vooral op een spontane manier op beeld te brengen. Niets is er puurder dan de emoties die dan afspeelden.

Mijn familie en vrienden durven mij wel als een sociale en goedlachse persoon te omschrijven. Die ervoor zorgt dat je op een spontane en comfortabele manier in beeld wordt gebracht. Het is belangrijk om een goeie belevenis achter te laten wanneer er foto’s van jullie worden gemaakt. Dit in combinatie met een creatieve inkijk slagen we er samen zeker en vast in.

Overtuigd om samen te werken? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Aarzel niet om een berichtje na te laten via mail of via Facebook. Fan van foto’s in een vierkante verhouding? Drop a follow on Instagram.


Tot binnenkort,
Lévy

Over Lévy