Ruben Block Mainstage Trax Festival Roeselare

Kleine introductie
Trax Festival Roeselare is een jaarlijks gratis festival in Roeselare. Ondertussen mag ik mijzelf als huisfotograaf noemen. En hier ben ik trots op. Het is elk jaar een spetterende editie met vele bekende artiesten die terugkomen in onze mooie thuisbasis te Roeselare. Het mooiste van allemaal is dat dit festival volledig gratis is en draait op de goeie doorzetting van een fantastisch vrijwilligers team! Het is een plezier om samen met mijn partner hiervan een deeltje te zijn.

Artiesten op Trax Festival
Net als de andere edities stonden er opnieuw een hele reeks knappe artiesten op het podium. Openen deden ze met Whorses. Geen onbekende voor de mensen van regio Roeselare – Kortrijk. De leadzanger kennen de meeste wel van op de televisie. Daarna kwam er nog een groep van eigen bodem, namelijk King Hiss. De perfecte opwarmer (letterlijk en figuurlijk dan). Wat later was het aan de Idiots. Het publiek was al helemaal mee in de muziek en de sfeer. Daarvoor alleen al is Trax Festival een must to do!

Naar de avond toe was het aan de beurt van Chibi Ichigo, beter gekend bij de jeugd. Maar ook de oudere garde konden de beats wel plaatsen! De volgende artiest kent iedereen wel ongetwijfeld. Ruben Block, gekend als solo artiest maar ook van bij Triggerfinger. De sfeer, de mensen, alles zat goed! De beelden hieronder spreken voor zich.

Als afsluiter van de mainstage was het aan Novastar. Jawel, je leest het goed. Novastar, helemaal terug van weg geweest. De klassiekers kwamen direct naar boven. Kippenvel momenten dus!

Net als vorig jaar was de muziek tussendoor door Jazzavan voorzien. Ten slotte sloot ook Jazzavan het festival af met de funky beats!

Voor het geval dat jullie nog twijfelen om de volgende editie bij te wonen. Snuif wat sfeer op onderstaande foto’s. Dan zien we elkaar binnenkort.

Ben je zelf ook organisator van een evenement of festival? Nog op zoek naar iemand om dit allemaal op beeld te brengen? Dan ben ik misschien de persoon voor jullie. Neem gerust contact op met mij en wie weet zien we elkaar binnenkort.

Bekijk ook zeker mijn andere sociale media kanalen zoals Facebook of Instagram.
Grt, Lévy!