KV Kortrijk

Tijdens mijn opleiding fotografie kon ik bij KV Kortrijk verschillende reportages vastleggen. Ik werd voornamelijk ingezet in het VIP gedeelte.

Dankzij een goeie vriend kwam ik op try-out terecht bij KVK. De eerste fotoreportages die ik maakte waren tijdens de voetbalmatchen in het publiek. De sfeer vastleggen rond het hele voetbal gebeuren. Al snel werd ik opgepikt door CCO van KVK om hierin verder te groeien. De bedoeling was om de hospitality van hun in beeld te brengen. Een geslaagde kans als event fotograaf als je het mij vraagt. Op regelmatige basis kon ik terugkeren naar Kortrijk.

Dankzij KVK heb ik veel te danken op professioneel vlak. Hoe je omgaat met het cliënteel, hoe belangrijk het is om deadlines te respecteren, hoe beelden verzorgd afgeleverd worden, …

Een ervaring die ik graag meeneem naar nieuwe en bestaande klanten. Het was telkens een ervaring om de sfeer in beeld te brengen, het was zoveel meer dan “gewoon” een voetbalmatch. De netwerkmogelijkheden, de sponsors, de catering, de warme sfeer, noem het maar op, het was er steeds opnieuw aanwezig.

KVK zet zich in voor de fans maar ook voor hun sponsors, ze geven hun unieke kansen en ze brengen mensen samen.

Ook andere beelden zijn terug te vinden op hun Flickr account. Nadien werden er foto’s gebruikt voor hun vlaggenmasten, online en offline marketing. Als event fotograaf geeft dit altijd een voldoening.

Geniet even mee van de sfeer die ik toen heb vastgelegd.

Deze reportage valt zowel onder bedrijfsfotografie als eventfotografie. De perfecte combinatie als je het mij vraagt. Ik hou er mooie herinneringen aan over met veel ervaring die ik graag meenemen naar nieuwe opdrachten.