Thierry Geerts

Op 8 november vond er een netwerkavond van Stad Roeselare plaats in het leer- en innovatiecentrum RADar te campus AZ Delta Rumbeke.
Het was namelijk het startschot voor het Smart City Community voor Stad Roeselare. Hierbij kwamen verschillende onderwerpen ter sprake. Dit werd allemaal in goeie banen geleid door niemand anders dan Thierry Geerts (CEO/Country Director Google Belgium). Hij had het namelijk over hoe digitalisering ons meer mens maakt. En welke impact AI kan hebben in ons dag dagelijks leven. Daarnaast was er ook een panel gesprek met verschillende gasten.

Uiteindelijk gaf burgemeester Kris Declercq samen met schepen Matthijs Samyn gaven ze de go voor het Smart City Community. De lancering was een succes, er waren een 200-tal ondernemers aanwezig.

Tijdens de netwerkavond Stad Roeselare was het nadien mogelijk om als ondernemer zich aan te melden bij het Smart City Community.

Wekelijks gaan er verschillende netwerkevenementen door in Stad Roeselare, maar dit is niet altijd gekend. Voor dit evenement nam ik contact op met hun, of ze geen professioneel fotograaf nodig hadden om dit allemaal in beeld te brengen. De medewerkers van Stad Roeselare waren enthousiast om een lokale fotograaf in dienst te nemen. Hieronder een kleine greep van de reportage.

Bij elk evenement streef ik ernaar om als fotograaf dit zo goed mogelijk vast te leggen. De sfeer, de highlights, de essentie van het gehele gebeuren. Het moment kunnen herleven en de beelden kunnen gebruiken voor online/offline marketing. Daarvoor draag ik graag mijn steentje bij als fotograaf.

De beelden werden dan ook nadien op verschillende nieuwssites gebruikt zoals KW en HLN. Altijd mooi meegenomen om hierin bij te dragen.

Organiseren jullie ook binnenkort een netwerkmoment of een ander evenement die jullie wensen in beeld te brengen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Dat kan via e-mail of via Facebook.