Lasser aan het werk Bedrijfsreportage

Een tijdje geleden werd ik aangesproken door Bulletpoint. Bulletpoint is een communicatie bureau die verschillende diensten aanbied. Onlangs zijn ze verhuisd naar Lichtervelde. Beide zijn we lid van Ondernemend Rumbeke, een groep die verschillende ondernemers samenbrengt. Zo hebben we ook elkaar leren kennen en dan in elkaar geslagen.


Fidomatic, de klant van Bulletpoint had nieuwe beelden nodig. Bulletpoint sprak mij aan als fotograaf voor deze samenwerking. De opdracht was eenvoudig, nieuwe beelden voor hun online en offline marketing. De beelden kwamen goed van pas want het was kort voor bedrijven contactdagen. Daarom was het dus ook belangrijk dat de beelden snel konden gemaakt worden. Maar ook snel afleveren. We hebben beide kort op elkaar ingespeeld en zo de eindklant tevreden kunnen stellen.

De bedoeling van deze opdracht was vooral om hun nieuwe freesmachine in beeld te brengen. Los daarvan ook verschillende andere invalshoeken vastleggen. De essentie van hun bedrijf fotograferen, zodat nieuwe potentiële klanten weten wie ze zijn. En vooral wat ze doen. Na wat intern overleg was het duidelijk wat prioriteit was voor hun.

Via hun website kunt u deel van mijn reportage terug vinden.

Staat er binnenkort een update van jullie website op de planning? Maar nog geen fotograaf gevonden om nieuwe beelden aan te leveren? Aarzel niet om contact op te nemen met mij. Wie weet zien we elkaar binnenkort voor een vernieuwende reportage voor jullie bedrijf.