Celine & Sam

Op 23 september gaven Celine & Sam het jawoord aan elkaar in Izegem. Het was een onvergetelijke dag vol mooie en warme momenten.
Celine & Sam waren te gast op het huwelijk van Elke & Kevin, het waren dus zeker geen onbekende voor de lens.

De dag begon met wat grijs weer maar dit hield ons niet tegen om de fotoshoot op gang te laten komen. Samen met het bruidspaar en hun “privé chauffeur” Kevin trokken we, in hun oldtimer naar de brandweerkazerne waar Sam vele uren spendeert. Een unieke locatie zonder enige twijfel! De felle brandweerwagens zorgden voor een speciale sfeer in de beelden. Naar het einde van de eerste locatie hadden we last van wat spetters die helaas niet van de brandweerwagens kwam. Maar het was het perfecte moment om door te gaan naar de 2de locatie.
Namelijk het Sterrebos! Een favoriet voor velen, het kan ook niet anders. Een prachtig bos, een bijzonder kasteel en charmante sfeer. We hadden geluk dat de conciërge ons binnenliet met de oldtimer. We hadden namelijk niets afgesproken op voorhand.

Na de fotoshoot gingen we terug richting de familie bij Celine & Sam hun thuis, daar namen we de familiekiekjes. Daarna konden we in één grote bende vertrekken naar het stadhuis.
Een kort maar krachtige ceremonie was van toepassing, ondertussen was de brandweer hun opstelling al aan het maken buiten. In de miezerige buien stonden ze Celine & Sam op te wachten om hun te dopen. Met een grote zwier staken ze het vers gehuwd paar de lucht in.

De receptie & avondfeest vond plaats in Hooglede in De Oude Melkerij. Een mooie gezellige bende, lekker hapjes en eten, de leutige opdrachten en de romantische openingsdans zorgden ervoor dat het een prachtig avondfeest werd.

Beroep doen op mijn diensten als huwelijksfotograaf? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Ook via Facebook ben ik terug te vinden.