Voor hun huwelijk kozen Eline en Maxime ervoor om met mij samen te werken als huwelijksfotograaf. Een mooie kans als beginner. Als fotograaf had ik al wat ervaring met het fotograferen van evenementen en personen. Maar een volledige dag meelopen en fotograferen was toch terug een nieuwe uitdaging. Die uitdaging ging ik zeker niet uit de weg. Integendeel, een mooie kans om een portfolio op te bouwen. Met de nodige voorbereiding ging ik van start om hun huwelijk in beeld te brengen. ’s Morgens werden de eerste beelden gemaakt. De opmaak van de bruid en bruidegom, die eerste ontmoeting in haar prachtig kleed, de sfeer hierrond. Hopend om alles zo goed mogelijk vast te leggen.

Daarna gingen we richting een afgelegen villa van kennissen van het bruidspaar. En wat voor een locatie. Een soort Walhalla voor een bruidsfotograaf. Een tuin om U tegen te zeggen, zo privé en magnifiek onderhouden. Precies een privé bos. Nadien werden er wat beelden vastgelegd in de kelder, die was omgebouwd tot een echte mancave. Veel mannen dromen van zo’n fantastische ruimte. Een pooltafel, een persoonlijke bar, noem maar op. Het was er aanwezig.

Voor hun huwelijk kozen Eline & Maxime om voor te kerk te huwen, wat een hele kleine maar charmante locatie was.

Naar de vroege avond toe werden de gasten uitgenodigd voor de receptie in Hof ter Molen. We hadden geluk met het mooie weer, gaf enorm veel voordeel ook voor mij om spontane en warme foto’s te maken van de gasten.

Uiteindelijk was er een uitgebreid avondfeest met culinaire gerechten. Het bruidspaar werd ten slotte op de dansvloer gevraagd om het feest op gang te trekken met hun openingsdans. Geniet alvast mee van een kleine greep van hun prachtige dag.

Nog op zoek naar een fotograaf voor jullie huwelijk? Informeer gerust bij mij en misschien ben ik jullie huwelijksfotograaf. Tot binnenkort!