Het huwelijk van Cedric & Eline is er eentje om nooit meer te vergeten. Het was dan ook een persoonlijke festiviteit.

Cedric & Eline zijn geen onbekende voor mij, Cedric is namelijk een neef van mij. Met plezier bracht ik hun bijzondere dag in beeld. Ze hadden wel één extra verzoekje, dat ik zelf ook kon mee kon genieten van hun dag. De opdracht was dus simpel, spontane foto’s maken en feestvieren. Een combinatie die ik als fotograaf zeker niet zal afslaan.

Wist je dat dit album ook terug te vinden is op Facebook?

Als huwelijksfotograaf is het altijd een uitdaging om sfeerbeelden vast te leggen. Gelukkig neem ik heel wat ervaring met mij mee vanuit het nachtleven. Toen was ik op regelmatige basis eventfotograaf van dienst. Ideaal om de eerste danspasjes te fotograferen.

Het huwelijk van Cedric & Eline zorgt voor mooie herinneringen, het was al eventjes geleden om iedereen van de familie samen te krijgen. Met een huwelijk gaat dit natuurlijk altijd iets vlotter, gelukkig maar!

Wie weet kan ik ook voor jullie de perfecte fotograaf zijn om jullie fantastische dag in beeld te brengen. Ik ben steeds te bereiken via de contact pagina.