Margot&Djinis

Op 5 mei 2023 gaven Margot & Djinis het ja-woord aan elkaar. Exact 10 jaar na hun eerste date werden ze nu met de ringen vereeuwigd.

3155 dagen, die telde Djinis allemaal na elkaar om de hand van Margot te vragen. En als je goed kijkt zie je dat er meer achter zit. Het koppeltje was namelijk op slag verliefd sinds 5 mei 2013. Een liefdesverhaal die bedoelt is om te slagen.

Tijdens de week van het huwelijk zag het ernaar uit dat we geen geluk gingen hebben met het weer. We hielden al back-up locaties in ons achterhoofd. Ze gaven namelijk veel bewolking en regen uit voor hun bijzondere dag. Maar we hielden de moed hoog en namen het weer zoals die op ons afkwam. En wat voor geluk, geen spetter regen te zien. Integendeel, de zon scheen van in Zonnebeke tot in Roeselare. Het was een stralende dag.

Het bruidspaar zei het ja-woord in het stadhuis van Zonnebeke, daarna gingen we met familie en vrienden richting Roeselare. Het pasgehuwde koppeltje had een oud VW busje ingehuurd. Een echte retro vibe en in stijl werden ze naar het Sterrebos in Rumbeke gebracht. Daar ging de fotoshoot namelijk door. Hier en daar wat toeschouwers, kleine meisjes die dachten dat er een prinses ging trouwen. Ik kon de kindjes ook geen ongelijk geven. Wat straalde Margot die dag!

Na de fotoshoot en de klassiekers met de “suite” gingen we richting Het Sacrament, net over het Sterrebos. Een verborgen paren van Roeselare als je het mij vraagt. Als fotograaf is dit toch een van mijn favoriete locatie’s om feesten en evenementen te fotograferen. Niet te groot maar ook niet te klein, gezellig “druk”. Meer had het koppel ook niet in gedachten. Een aangename sfeer met de mensen die het dichtst bij hun hart staan.

Het bruidspaar kon geen mooiere dag wensen, stralend weer, omringd door fantastische mensen en een avondfeest die doorging tot in de vroege uurtjes. Een geslaagd huwelijk!

Huwen jullie ook binnenkort? Nog opzoek naar een huwelijksfotograaf regio Roeselare? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wie weet zitten we binnenkort bij elkaar voor een verkennend gesprek.