Kevin en Elke’s huwelijk tijdens Corona was een uniek en bijzonder evenement dat ik het voorrecht had te fotograferen. Hoewel de omstandigheden anders waren dan gebruikelijk, was de liefde en het geluk van het koppel duidelijk zichtbaar tijdens deze speciale dag.

De ceremonie vond plaats in de prachtige kerk van Rumbeke en was een emotioneel hoogtepunt voor zowel Kevin, Elke als hun familie en vrienden. De sfeer was intiem en ontroerend, met aandacht voor de traditionele huwelijksrituelen en een mooie muzikale begeleiding.

Na de kerkdienst trokken Kevin en Elke zich even terug om wat privéfoto’s te maken, voordat ze zich naar het feest in de Cortina begaven. Het feest was een uitbundige aangelegenheid, vol dans, muziek en feestelijkheid. De sfeer was licht en vrolijk, ondanks de beperkingen die de Corona-pandemie oplegde.

Ik was onder de indruk van hoe Kevin en Elke erin slaagden om hun dag volgens hun verwachtingen en wensen te laten verlopen, ondanks de uitdagingen van de pandemie. Het was duidelijk dat hun liefde en hun verlangen om elkaar te trouwen, sterker was dan de beperkingen die hen omringden.

Als professionele fotograaf was ik trots om deze bijzondere dag vast te leggen en de emoties en herinneringen voor altijd vast te leggen. Ik hoop dat de foto’s die ik heb gemaakt, Kevin en Elke een leven lang dierbare herinneringen zullen bieden aan hun huwelijksdag.

In conclusie was Kevin en Elke’s huwelijk tijdens Corona een prachtig en onvergetelijk evenement, en ik ben blij dat ik deel uitmaakte van deze speciale dag door als fotograaf op te treden. Ik hoop dat deze post over hun huwelijk nuttig zal zijn voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun eigen trouwdag.

Interesse in een huwelijksreportage? Neem dan snel contact op met mij.