Huwelijk Charon & Wesly

Een tijdje geleden stapten Charon & Wesly in het huwelijksbootje. Het was een plezier om deze bijzondere dag in beeld te brengen voor hun.
Charon & Wesly kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. Ondertussen hebben ze ook al een tiener thuis lopen. Maar de grote vraag blijft echter op zich wachten. Uiteindelijk heeft Wesly de stap gemaakt, enkel gooide corona wat roet in het eten voor de grote dag.

Na wat uitstel dat zeker geen afstel was kwam hun grote dag eraan. Met een goeie voorbereiding en een fantastische locatie voor hun feest kon het gewoon niet verkeerd lopen. En wat voor een dag was het, het weer hadden ze al mee, de sfeer zat goed en de ambiance zat er in. Een ideale cocktail voor een huwelijk!

Charon & Wesly kozen ervoor om te trouwen voor de wet en nadien hun feest te laten doorgaan in de feestzaal De Meerhoek. Voor mij was dit een eerste keer maar hopelijk niet een laatste keer. Een prachtige locatie met verschillende eye-catchers voor hun fotoshoot.

Tijdens de receptie zagen we alleen maar lachende gezichten, ideaal voor die spontane foto’s van de gasten. Remember, less is more. Spontane foto’s overheersen meestal. Na het avondeten begon de openingsdans en wat voor één. Gedimde lichten, een halve kring met de gasten en allemaal vuurstokjes. Een warmere en gezelligere sfeer om het dansfeest op volle toeren te krijgen kon niet beter starten.

Na de eerste sfeerplaatjes ging ik richting naar huis, zo konden gasten en het pas getrouwde koppel er een topfeest van maken tot in de vroege uurtjes.
Ik wens het koppel nog vele mooie jaren samen.

Stappen jullie binnenkort ook in het huwelijksbootje? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Ook via Facebook ben ik terug te vinden.