Het Witte Paard is gekend voor hun revueshows, hun ambiance en hun gezellige sfeer. Daarnaast zijn er nog tal van redenen om langs te gaan!

Tijdens het fotograferen van evenementen staat de sfeer en ambiance op nummer één. Daarnaast zijn beelden van de artiesten en performers altijd interessant om af te leveren, zowel de artiest als de fotograaf wint hierbij. Het is een wederzijdse reclame boost.

Ranking the Stars is één van de vele revue shows in Het Witte Paard. Show en spektakel in combinatie met goeie muziek en culinaire gerechten. Het samen brouwsel die altijd lijkt te werken bij de bezoekers.

Geniet even mee van de sfeer die toen afspeelde.

Zitten wij binnenkort samen om jullie event te bespreken? Zonder enige twijfel ben ik ervan overtuigd dat ik jullie volgende eventfotograaf kan zijn. Nog wat nagenieten van andere evenementen, dat kan in de categorie event.