Portret Valentine

Een portretreeks voor Miss Grace Benelux.
Vroeger beter gekend als Miss Benelux Beauty (gegroeid uit Miss Batjes van Roeselare) is nu veranderd in Miss Grace Benelux. De Beauty is achterwege gelaten want in een Miss wedstrijd is er zoveel meer dan enkel het uiterlijk. Een motto waar ik wel achter sta!

Samen met de 17 finalisten gingen we richting Antwerpen voor een portretreeks te fotograferen. We kozen samen voor Antwerpen door de centrale ligging voor de finalisten. Niet enkel Belgische dames maar ook verschillende Nederlandse kandidates doen mee dit jaar.

Als eerste locatie kozen we voor MAS, wat voor mij ook een eerste keer was. De opdracht was simpel, rode “industriële” cityvibes en de finalisten in blauwe kleding. We merkten al snel op dat de ene outfit beter uitblonk dan de andere. Lange leve de kleuren combinaties!

De tweede locatie was het Felix pakhuis, een fijn sluipbaantje met een indrukwekkend en authentiek decor. Een absolute aanrader voor meer “indoor” fotografie met modellen.

Het was mijn eerste samenwerking voor een portretreeks met de nieuwe organisatie van Miss Grace Benelux maar in de toekomst komen er zeker nog wat samenwerkingen. Binnenkort hier meer over, geniet van de resultaten.

Binnenkort eens samenwerken? Dat is zeker mogelijk! Aarzel niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend naar meer informatie omtrent mijn werkwijze. Bezoek zeker ook eens mijn Facebookpagina en stuur gerust een PM.